naivitet är en dålig egenskap

Ibland får jag sota så jävla hårt över att jag är så fruktansvärt godtrogen och naiv.
Jag tror så gott om alla människor, jag tar dom för det dom är, jag öppnar upp mig som en bok.
Jag skiter i hur folk ser ut, hur de klär sig eller om de skulle ha dumma saker för sig, för jag bryr mig alltid om personligheten och själva personen. MEN ACK SÅ FEL DET KAN GÅ... gång på gång.

"Var försiktig, tänk dig för, det finns sviniga människor, "jag har hört de orden så många gånger, jag lyssnar men jag kan inte ta till mig det, alls, för jag kan etsa mig fast vid en människa jag knappt känner och känna riktig tillhörighet och förlita mig helt.
Sen får jag en smäll, spott rakt i ansiktet och då känner jag mig så jävla sårad, vad hände?!

Alltså jag är inte dum, jag skulle kunna vara som så många andra äckliga brudar, leva på rika snubbar och vara riktigt falsk , leva på utseende, men nej. Det existrerar inte i min värld, det kommer aldrig bli jag, för jag har aldrig varit och kommer aldrig att kunna vara sån heller.
Jag är en bra tjej, jag har fått en bra uppfostran och jag bryr mig om andra människor, innerligt.... har jag någon gång fått kontakt med någon annan så bryr jag mig, massor.

Fan , ibland vill jag bara dela upp världen i två delar, gott och ont, och låta alla vidriga människor leva på den onda sidan och vi goda på den goda... låter skit dumt men jag har tänkt den tanken ofta.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men jag behövde verkligen skriva det här.

Dra bara.....orkar inte med lögner. Jag är för bra för den här skiten.
Word. Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Joy

Word! <3

2011-07-22 @ 02:13:06
URL: http://nicolinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0